Силата на чистата вода

31867
Силата на чистата вода

Всички знаем легендата за египетската царица Клеопатра, която поддържала хубостта си с мляко и мед. В днешно време изборът на разкрасителни процедури и рецепти за младост е огромен. Но колкото и сложни да са съвременните методи, те не могат да заменят най-простия и най-добър елексир за здраве, енергия и красота – чистата вода.

Когато консумираме достатъчно количество чиста вода всеки ден, мозъкът ни функционира по-добре, паметта и концентрацията ни се подобряват, намалява се рискът от сериозни заболявания като мигрена, артрит, астма, ускорява се метаболизмът, освобождаваме се от токсините, кожата ни се подмладява... Накратко, във всяко едно отношение сме в по-добра форма.

Как да приготвяме здравословна храна?

Храненето винаги е било сред най-големите удоволствия за човека. Древните народи знаели много за храната. Считали я за благословия, но ...

Дори и да сме наясно със силата на чистата вода, пред нас стои въпросът как да си я осигурим. В повечето случаи чешмяната е замърсена, а при бутилираната съществува риск от токсичните химикали, които се съдържат в пластмасата (като бисфенол А).

Zepter International предлага решение. То е създадено на база на най-новите технологични разработки и научни изследвания. Компанията е създала усъвършенствана система за пречистване AqueenaPro, която осигурява здравословна вода за дома и офиса.

Впечатляващо е през колко много нива се филтрира водата с AqueenaPro – поредни 5.

Готови ли сте за голямото почистване след ремонта?

Лятото е сезонът на отпуските и почивките, но и време за освежаване на дома. С настъпването на есента вероятно идва и краят на дългия р...

Чрез 5-микронен полипропиленов филтър системата първоначално отстранява по-големи частици като ръжда и пясък, както и други твърди примеси.

След това, благодарение на въглероден филтър, абсорбира свободния хлор, органичните материи, неприятните миризми, обезцветителите и друг вид субстанции.

На третия етап филтрира по-малки по размер твърди седименти и частици, като за целта използва 1-микронен полипропиленов филтър.

Следващото ниво на пречистване е с реверсивна осмоза (мембранен филтър). Това е метод, чрез който се отстраняват бактерии, вируси, тежки метали като олово, кадмий, живак, остатъци от пестициди, нитритни съединения и други вредни субстанции.

На последния, пети етап, чрез активен въглен (филтър от черупки на кокосов орех) се подобрява мирисът и вкусът на водата.

Ние сме това, което пием!

Помним още от предмета по биология в училище, че 2/3 от човешкото тяло е съставено от вода. И по-точно, количеството вода в тялото на с...

Освен безупречни пречистващи функции, AqueenaPro е със смарт дисплей за лесна употреба и модерен дизайн, който спестява пространство.

Да пием чиста вода – това е най-доброто, което можем да направим за себе си.

До края на годината може да закупите AqueenaPro на разсрочено плащане без оскъпяване в офисите на Zepter в цялата страна.

Научете повече как да осигурите чиста вода за вас и вашето семейство и да поддържате здравословна среда у дома на сайта на Zepter в Българияв шоурума на компанията на бул. „Тодор Александров” 28 в София, или на телефон: 088 992 2216 бранд HOME CARE, както и в офисите на Zepter в цялата страна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com