Сестрата на Бойко Борисов: Петър Москов се натиска да става министър

23220
Сестрата на Бойко Борисов: Петър Москов се натиска да става министър
Снимка: БГНЕС

Петър Москов се е устремил да става министър. Така ми се струва. Това заяви сестрата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов - д-р Красимира Иванова в ефира на bTV. Тя попита едно от лицата на ДСБ и Реформаторския блок дали няма конфликт на интереси в конкурса за шеф на "Шейново". Припомняме, че Москов има медицинско образование.

В тази връзка д-р Иванова беше категорична, че сегашният директор на лечебното заведение е в остър конфликт на интереси. Това е така, тъй като доктор Румен Велев все още участва в друго АД.

Москов: Реформаторите трябва да защитят тезата на миналогодишните протести

За Реформаторския блок разговорът за персоналните носители на отговорността за определени реформи е третият разказ – след тези з...

Критиките от страна на педиатъра към Реформаторите не спряха до тук. Тя допълни, че дясното обединение я дразнело с това, че първо се обявило против това Борисов - да не е премиер, а след това се съгласило.

Въпреки всичко - не всичко било негативно между двете страни, които преговаряха снощи. Сестрата на Борисов беше категорична, че Реформаторите са й симпатични, въпреки че са склонни към сприхавост. От друга страна двете страни били част от едно и също европейско семейство.

Според д-р Иванова най-добра кандидатура за здравен министър би бил професор Николай Петров, който ръководи ВМА. Той обаче не би се съгласил да поеме поста, тъй като предпочита да е сред хората.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com