"Сдружение Азбукари" готви на 8 март изненада за сестрите на Александровска болница

12876
"Сдружение Азбукари" готви на 8 март изненада за сестрите на Александровска болница

Приятна изненада подготвят за медицинските сестри в Александровска болница "Сдружение Азбукари" и приятели по повод предстоящия женски празник - 8 март. Домакин на събитието ще бъде Клиниката по нервни болести на Александровска болница на 6 март в 12 часа.

„Желанието ни е да засвидетелстваме уважение към жените на България. Както знаем това е световен ден на жената. Постиженията на жените в политическата, икономическата и социалната сфера у нас са много. Ето защо нежният пол заслужава голямо уважение и признателност, заяви Цвета Кирилова, председател на организацията. В тази връзка дамите, работещи в Александровска болница, ще бъдат поздравени и от Изпълнителния директор на Университетска болница Александровска доц. д-р Костадин Ангелов, дм. Специални гости на събитието ще бъдат актьорът Славчо Пеев и певицата Галияна Арсова. По същото време в кардиологичните кабинети на ДКЦ Алексадровска, ще се проведат профилактични безплатни прегледи за оценка на сърдечно-съдовия риск при жени.

Градският транспорт в Търново ще бъде безплатен за дамите на 8 март

За поредна година дамите във Велико Търново ще ползват безплатно обществените линии от градския транспорт в града. Това съобщиха от п...

С поредната инициатива „Сдружение Азбукари" прави още една крачка към мотивирането на обществото и бизнеса да подпомагат различни социални каузи. От екипа напомнят, че в момента активно работят по два нови образователни проекта. Единият от тях е „Креативни мислители", посветен на творчеството, знанието, иновацията и модерното обучение. Азбукарите предвиждат да преобразят една училищна стая в привлекателна и уютна среда за обучение с нестандартни занимания, предоставящи нови знания. Другият ключов проект е образователната игра „Букварино", която съвсем скоро ще бъде представена. „Букварино" ще развива логическото мислене на малки и големи под формата на забавни игри, където ключ към знанието са бележитите личности от българската история.

Всеки, който иска да подкрепи проектите на „Сдружение Азбукари", може да се свърже с организацията чрез сайта www.azbukari.org.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com