Сделка за продажба на бебе среща български и английски журналисти под прикритие

19670
Сделка за продажба на бебе среща български и английски журналисти под прикритие
Снимка: Нова Телевизия

Преди няколко месеца журналистически екип от Англия идва под прикритие у нас, за да си купи бебе. Това, което колегите от Острова не знаят е, че всъщност се изправят срещу втори екип под прикритие, този път от наша страна. И двата екипа не подозират, че отсреща стоят журналисти под прикритие, съобщават от Нова телевизия. 

Екипът на „Сънди таймс“ пуснал обява, че иска да купи наше бебе. С него обаче се свързала не българска посредничка, а журналистката от Нова телевизия Виктория Димитрова. Така опитът за дискредитиране на страната ни се превърнал в професионален провал на журналистите от Острова. 

ЕК разреши на Дискавъри да придобие Евроспорт

Европейската комисия одобри закупуването на френския телевизионен канал Евроспорт от американския Дискавъри. Комисията заключи, че сдел...

Джонатан Халвърт и Хайди Блек се представили за съпрузи и само три дни, след като Виктория се свързала с тях, пристигнали в България. Обяснили й, че са заедно от дълги години, но не могат да имат свое дете. Затова решили да дойдат у нас, за да си купят дете. По време на кореспонденцията с англичаните Виктория им казала, че продажбата на деца в България е незаконна, но въпреки това те настояли за среща. 

Разследването се оказва най-коментираната тема в британската преса, както и в много други световни медии, които разпространиха инфромация и видео от репортажа на Вероника Димитрова и Рой Хил. Акцентът е, че репортерите под прикритие са били разкрити от екипа на Нова телевизия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com