Румен Петков: Шефът на АПИ е некадърен и корумпиран

16451
Румен Петков: Шефът на АПИ е некадърен и корумпиран

Организацията по пътищата във вчерашния първи почивен ден е поредният ярък изблик на неспособност на тази странна птица Чайков да управлява потоците по пътищата, в това число, за съжаление, и на първо място – по магистралите. Това каза пред Агенция „Фокус” Румен Петков от гражданска инициатива „Алтернатива за българско възраждане” – АБВ.

„Неслучайно за него се борят две тенденции: първата е, че е изключително некадърен, а втората е, че е невероятно корумпиран. Има една група хора в бранша, които считат, че и от двете притежава много. Но водачите на моторни превозни средства и въобще пътниците трябва да знаят кого да ругаят, не да ругаят „Пътна полиция”, защото когато се блъснат два кораба в морето, не е виновна „Пътна полиция””, подчерта Петков.

Изнасянето на София за празниците започна

Опашки от забързани граждани с куфари и чанти се вият по софийската жп и автогара ден преди Великденските празници, предаде БГНЕС. Е...

"Агенция „Пътища” е абсолютно неспособна да организира така изходите на София, така че да се създаде максимално удобство на напускащите столицата в почивни дни - и това е за пореден път, както и да създаде максимални удобства за прибиращите се след четирите почивни дни. Аз си представям какво ще стане 1-6 май. Този човек прави всичко възможно да бъдат псувани институциите и на първо място правителството – това си е проблем на Орешарски. Но той се превръща в проблем на обикновения български гражданин, на нормалния български гражданин, който си плаща данъците, за да може да се поддържа пътната инфраструктура и да може да се осигурява някакво нормално движение. Вчерашният случай е много ярко доказателство на ненормалността и неспособността – дали поради корупция, или поради некадърие, аз не мога да преценя, но този човек е дълбоко вреден и хората трябва да знаят накъде да насочат гнева си – към него и към Агенция „Пътна инфраструктура”, а не към „Пътна полиция” или която и да е друга институция”, категоричен е Румен Петков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com