Реорганизация на движението на лот 2 на АМ "Струма"

9758
Реорганизация на движението на лот 2 на АМ "Струма"
Снимка: БГНЕС

От 9 ч. на 30 юни до 17 ч. на 9 юли се въвежда временна организация на движението при км 353 на път I-1 E-79 Даскалово - Дупница - Благоевград.

Тя е във връзка с изграждането на надлез при км 353, над трасето на лот 2 на АМ "Струма". Ще се извършват строителни работи в лявата лента за движение, а трафикът ще се осъществява по дясната на съществуващия в момента байпас чрез светофарна уредба, съобщиха от АПИ.

След приключване на строителните дейности по лявата лента ще започнат строителните дейности и по дясната част от платното. МПС ще се насочат по новопостроения надлез над АМ "Струма" при км 353+400.

За улеснение на трафика през почивните дни няма да се извършват строителни дейности от 12,30 ч. на 3 юли т. г. /петък/ до 12,30 ч. на 6 юли т. г. /понеделник/. В този период движението в посока София ще се осъществява по лявата лента на новопостроения надлез на път I-1 над АМ "Струма" (на км 353+400), а движението в посока Благоевград ще бъде по дясната лента.

При разклоните за Рилския манастир и за Бараково движението ще се регулира от патрулни автомобили на "Пътна полиция". Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com