Психопати и национални предатели пишат учебниците по история!

24503
Психопати и национални предатели пишат учебниците по история!
Снимка: БГНЕС

Сериозна атака срещу "специалистите", които пишат учебниците по история поде режисьорът Андрей Слабаков. Той гостува на bTV навръх националния празник "Трети март" и коментира младото поколение, неговия патриотизъм и отношението му към историята. "Трябва да учим децата си да обичат България, заяви той. - Те обаче губят интерес към историята, защото учебниците са под всякаква критика. Написани са от психопати и национални предатели. Постарали са се да откажат децата да учат".

Андрей Слабаков е категоричен, че който няма минало, няма и бъдеще. Освен това смята, че човек трябва да си спомня някои неща, за да знае накъде да вървиш. На въпроса героите само в кадрите от филмовите ленти ли останаха, той отговори, че ги има и в парламента, но те са отрицателни. "Появяват се отвреме-навреме някакви читави хора, но политиците направиха всичко възможно да са много малко, заяви Слабаков. - Изглежда се страхуват от някакъв вид конкуренция и ако някой е свестен, единственото, което успяват да направят, е да насъскат група хакери, тролове, гноми и всякаква гад, за да го оплюят. Политиците обичат така да насъскват хората един срещу друг".

ВАС: Андрей Слабаков е унизил в национален ефир гей обществото

Популярният български режисьор Андрей Слабаков е виновен в подбуждане към тормоз и е подтиквал към дискриминация спрямо гейовете и хомо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com