"Протестна мрежа" пита Пеевски как преуспя толкова много толкова млад

47643
"Протестна мрежа" пита Пеевски как преуспя толкова много толкова млад

Вчерашното пространно писмо на Делян Пеевски, с което той възропта срещу „публичния линч, на който е подложено името му” и изтъкна, че има право да пита кой му е попречил да стане шеф на ДАНС, предизвика мигновена реакция от страна на „Протестна мрежа”. Т.нар. официоз на ДАНСwithme веднага отговори с контраписмо, в което постави редица питания към Пеевски – например дали би показал данъчните си декларации, дали би позволил проверка на декларираното спрямо фактическото състояние, дали ще разкаже какви качества му позволиха да заема редица важни постове в частния и държавния сектор и т.н.

Ето и всички въпроси, които „Протестна мрежа” задава към Делян Пеевски:

Станишев: Трима съдии в КС, които са там заради ГЕРБ, подкрепиха Пеевски

Учудващо единодушие по отношение на решението на Конституционния съд, с което Делян Пеевски на практика получи разрешение да се върне в...

"Ако вие сте моделът на успешен бизнесмен, ще покажете ли данъчните декларации за годините на своя “успех”? Отговарят ли те на охраната, лимузините, имуществото и начина на живот, който водите? Ако да, готов ли сте да ви провери нарочна комисия за съответствие между декларираното и фактическото състояние?

Какви качества Ви вкараха в бордовете на държавните дружества още преди да завършите висше образование? Всички български студенти и техните родители искат да знаят формулата на този успех.

Кога ще разкажете за сделките си като заместник-министър с ресор “Управление на държавния резерв” и какво се случи с разследването по тези сделки? Готов ли сте тези разследвания да бъдат подновени?

Кънев: Членовете на КС са били подложени на системен натиск

Членовете на Конституционния съд са били подложени на системен натиск през целия период от време. „Имаше данни през цялото време...

Кога ще отговорите на обвиненията за манипулации и купуване на гласове по време на Вашите предизборни кампании в районите с предимно ромско население? Силата на либералните идеи или формулата „кебапчета и чалга” Ви вкараха в този и предишния парламент, в който всъщност вие почти не сте присъствали?

Ще ни разкажете ли защо и при какви условия подкрепяхте правителството на ГЕРБ, и какво Ви накара да обърнете посоката само за една седмица след падането му от власт?

Местан: Орешарски предложи Пеевски

"Кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС е на премиера Пламен Орешарски. Тя бе съгласувана, разбира се, с ръководствата...

Ще ни обясните ли за връзките на контролираните от Вас и майка Ви медии с Корпоративна търговска банка, която продължава да държи огромната част от парите на държавните дружества? Вие бяхте “приятелски медии” с Цветан Василев, какво се случи?

Смятате ли, че етичните стандарти на Вашите медии са такива, каквито би следвало да бъдат в една европейска държава, каквато е България сега?

Ще ни обясните ли защо човекът, който казвате че Ви е предложил за председател на ДАНС – Пламен Орешарски – категорично отказва да отговори на този въпрос вече четири месеца? Каква сделка сключихте със Сергей Станишев, за да формирате това дискредитирано управление с подкрепата на “Атака”?

Местан: Орешарски предложи Пеевски

"Кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС е на премиера Пламен Орешарски. Тя бе съгласувана, разбира се, с ръководствата...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com