Протестиращите поискаха да участват в правителството

5731
Протестиращите поискаха да участват в правителството

Участие в новото служебно правителство са поискали протестиращите в София, каза по БТВ един от лидерите на протестите Ивайло Варенчек.

Утре в десет сутринта те ще внесат декларация с исканията си в Народното събрание, ако те не бъдат приети, ще го блокират на следващия ден във вторник.

И миньорите идват на жълтите павета

Миньори от двата синдиката обявиха, че ще протестират във вторник пред Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, предаде Стан...

За прът път лидери на протест искат директно участие във властта, коментират анализатори, не се знае обаче доколко искането им е представително за всички, защото в последните дни протестиращите се разединиха на лагери. Така че все още е трудно да предвидим какво точно ще се случи утре и в следващите дни, предаде БЛИЦ.

Междувременно, движението на Орлов мост в столицата бе възстановено, предаде “Фокус”. На пътното платно са останали не повече от пет - шест души, като в последните минути се отстраниха част от изразяващите гражданско неподчинение. Движението в района на Орлов мост и по бул. "Цариградско шосе" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" е почти нормализирано. Официално протестът бе обявен за приключил в 16.00 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com