Промени в движението в София заради ремонт на трамвайни линии

8459
Промени в движението в София заради ремонт на трамвайни линии
Снимка: БГНЕС

Във връзка с подобряване състоянието на трамвайния релсов път, контактната и кабелната мрежи по маршрута на трамвайна линия № 8 на 28 и 29 март ще бъде извършен ремонт на контактно кабелната мрежа и релсовия път, съобщиха от Столична община.

За времето на ремонта от 05.00 до 16.00 часа на 28 и 29.03.2015 г.) "Център за градска мобилност" ЕАД ще въведе следната временна организация на движението: Трамвайна линия № 8 ще се движи от Съдебна палата до ж.к. "Западен парк". След 16.00 часа движението да се възстановява по нормалния маршрут.

Разкрива се временна автобусна линия № 8-ТМ с маршрут: от "Люлин" по бул. "Добринова скала", бул. "Д-р Петър Дертлиев","Панчо Владигеров", бул. "Царица Йоана", ул. "Булина ливада", бул. "Александър Стамболийски", бул. "Вардар" и по бул. "Царица Йоана" по маршрута двупосочно Автобусите ще спират на съществуващите автобусни и трамвайни спирки и на временни спирки както следва: двупосочна на кръстовище бул. "Царица Йоана" и ул. "Луи Пастьор"; еднопосочни: на ул. "Булина ливада" при бл. 63 в посока център, на бул. "Царица Йоана" на 50.00 м след левия завой от бул. "Вардар" и на бул. "Панчо Владигеров" на 100.00 метра след бул. "Захари Стоянов" в посока ж.к. Люлин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com