Прокуратурата поема майката и снахата на Бербатов заради дребно хулиганство

11113

Дело за дребно хулиганство срещу майката и снахата на Димитър Бербатов - Маргарита Бербатова и Димитрина Ганчева-Бербатова, се поема от прокуратурата.

Съгласно решение на съдия Мирослава Йорданова от Районен съд - Благоевград има наличие на данни за извършено престъпление и затова делото по Указа за борба с дребното хулиганство се прекратява, а материалите отиват в прокуратурата, която ще решава дали и какво обвинение ще повдигне на Бербатови.

Маргарита Бербатова, Димитрина Ганчева-Бербатова и по-малкият брат на Димитър Бербатов - Асен не пожелаха никакъв коментар след очаквания изход на делото по Указа за борба с дребното хулиганство, предаде БГНЕС.

На 30 януари – рождения ден на Димитър Бербатов, към 17 часа антимафиотите от ГДБОП спират за проверка автомобил "Сеат", управляван от Асен Бербатов. Репортерката Бетина Апостолова прави снимка на акцията, когато, по нейните думи, й се нахвърлят Маргарита и снаха й Димитрина. Те двете блъскат, удрят и скубят Апостолова. Последната също е нарушител, тъй като според двете Бербатови, ги обидила.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com