Попова: Елитите имат притъпена социална чувствителност

17919
Попова: Елитите имат притъпена социална чувствителност
Снимка: БГНЕС

Има две неща, за които вече е крайно време да заговорим - бедността на хората и притъпената чувствителност на елитите. Това заяви вицепрезидентът Маргарита Попова пред БТВ.

Тя призова да се помисли да се свика Консултативен съвет по национална сигурност (КСНС) към държавния глава, на който да бъдат обсъдени въпросите на социалната политика.

Вицепрезидентът Маргарита Попова – почетен член на Клуба на Алхимика

Вицепрезидентът Маргарита Попова стана почетен член на Клуба на Алхимика. Негови членове могат да бъдат всички, които са постигнали жит...

Като пропуски в управлението на страната в последните 20-тина години тя набеляза недостатъчното развитие на регионите, недостатъчните усилия за интегриране на малцинствата. Освен това Попова подчерта, че научният потенциал на България не се използва, липсва цялостна визия и структурна реформа.

Вицепрезидентът сподели също, че й става мъчно и чувството й за национално достойнство е накърнено, когато страната ни се представя като най-бедната в ЕС.

Попова увери, че няма разнобой на „Дондуков” 2, въпреки че на много хора би им се искало да е така. Тя бе категорична, че с президента Росен Плевнелиев гледат в една посока, макар понякога да са на различни мнения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com