Почти тихо. Минимални температури между 6° и 11°

8070
Почти тихо. Минимални температури между 6° и 11°

Почти тихо. Минимални температури между 6° и 11°, максимални между 17° и 22°. В София минимална 8°, максимална около 19°. Над Черноморието ще е предимно слънчево. Вятърът ще отслабне и ще се ориентира от изток. Максимални температури на въздуха ще са между 19°-20°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българска академия на науките (БАН), съобщи за Агенция "Фокус" Анна Дякова, дежурен синоптик.

Температурата на морската вода е 15°-19°. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала. Атмосферното налягане е по-високо от средното за септември. Над планините ще е слънчево. Вятърът ще отслабне, по високите открити части ще е слаб до умерен от североизток. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще бъде около 13°, на 2000 метра – около 7°.

Днес ще духа до умерен северозападен вятър и с него ще нахлуе студен въздух

Днес ще бъде предимно облачно и дъждовно. По-значителни сумарни количества валежи се очакват в Южна, а през нощта срещу събота в Източн...

Във вторник 30 септември и сряда 1 октомври ще бъде слънчево, в много райони и почти тихо. Температурите ще се повишат още и максималните ще са между 20° и 25°. Сутрин на места в низините и котловините ще се образува мъгла или ниска облачност. В четвъртък от североизток-изток, със слаб до умерен вятър, ще започне да прониква студен въздух. Облачността ще се увеличи, на отделни места е възможно и слабо да превали.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com