Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора се включват в инициативата „Не си сам на пътя“

9616
Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора се включват в инициативата „Не си сам на пътя“

Инициативата „Не си сам на пътя“ с главни герои – Инспектор N-JOY и Aгент Z-Rock, продължава с пълна сила в страната, като в мащабния социален проект, се включват и Община Пловдив, Община Варна, Община Бургас и Община Стара Загора. Основната цел на кампанията на радио N-JOY, Z-Rock и ДЗИ е намаляване на нередностите на пътя и опасните ситуации, както и по-отговорното поведение на пътя на всички участници в движението. 

Силният старт на „Не си сам на пътя“ с над 4 000 регистрирани сигнала и добрият пример на София доведоха до развитие на инициативата и присъединяването на други общини, които ще съдействат за отстраняване на нередности и постигане на положителни промени в трафика на градовете. 

И Велико Търново се включва в кампанията на МЗХ

Призив към жителите на Велико Търново да си изберат и закупят живо коледно дръвче бе отправен от Областната администрация на града. "А...

В интервю в предаването „Голият обяд“ с водеща Елена Розберг в ефира на Z-Rock, кметът на София - г-жа Йорданка Фандъкова сподели, че от своя страна благодари за активността на гражданите и че оценява регистрираните сигнали като доверие за последващата реакция. 

Всеки, който стане свидетел на нарушение, може да качи снимка или видео на специалните онлайн платформи inspector.njoy.bg или agent.zrock.bg. От февруари, всяка седмица един от участниците ще печели супер награда – хендсфрий, мобилен високоговорител за телефон или слушалки с микрофон. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com