От май месец стартира нова авиолиния Варна – Истанбул

10521
От май месец стартира нова авиолиния Варна – Истанбул
Снимка: Getty Images / Guliver

Нова авиолиния – Варна – Истанбул, обслужвана от  „Turkish Airlines“, се очаква да бъде открита в края на месец май. Това стана ясно по време на среща между Дженк Йоджал – директор на авиокомпанията за България, и кмета на Варна Иван Портних.

Плановете на турската компания са директните полети да бъдат изпълнявани 4 пъти седмично целогодишно. За удобство на клиентите се предвижда да бъде открит и офис на авиокомпанията във Варна.

Френският бизнес с интерес за инвестиции във Варна

Да бъде организиран бизнес форум, по време на който френски компании да представят възможности за инвестиции във Варна , предложи Сте...

„Turkish Airlines“  е водещ превозвач в Европа, оперираме в над 200 държави, като имаме амбицията да достигнем до 2000 полета на ден. За нас Варна е най-новата ни дестинация, която ще даде шанс на града ви да се превърне в  мост към страните от Средния и Далечния изток“, сподели Дженк Йоджал.

Той допълни, че компанията ще рекламира безплатно морската столица като нова директна линия не само в Турция, но и във всички държави, в които е позиционирана. Информация за град Варна и за всички  големи културни , спортни и други събития на града, ще бъде включена в бордните списания на авиокомпанията.

Кметът Иван Портних приветства откриването на директната авиовръзка между Варна и Истанбул, като подчерта, че това ще открие нови възможности за бърза и директни пътувания, за развитие на бизнеса и туризма, което е важно не само за града, но и за региона, информира Община Варна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com