Опасни пътни участъци тормозят водачите в Пазарджишко

7826
Опасни пътни участъци тормозят водачите в Пазарджишко
Снимка: БНР

За пореден път водачите на МПС са тези, които алармират за опасни участъци от пътя.На свой ред полицията в Пазарджик е уведомила Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ).

След обилните валежи през миналата седмица бяха констатирани няколко случая на паднала скална маса с различен обем върху пътното платно в района на дефилето Варвара – Велинград.

Има съмнения за външна намеса при инцидента с асансьора във Велинград

  Повече от 24 часа инспекторите на ДАМТН проверяват възможните причини за инцидента в хотел във Веленград, при който пострада 66...

В резултат на това има и предизвикани пътни инциденти, без пострадали хора, но с материални щети по автомобилите. Пътят бе временно затворен до неговото почистване и обезопасяване. 

В тази връзка по предложение на сектор „Пътна полиция” директорът на полицията Йордан Рогачев е подписал писмо до Агенция „Пътна инфраструктура” с апел да се извършат спешни дейности за укрепване на скалните скатове в най-рисковите участъци по протежение на пътя Варвара-Велинград, информира ПИК.

Сектор „Пътна полиция” е сигнализирал АПИ и за лошото състояние на хоризонталната пътна маркировка в участъци от АМ „Тракия”, главен път I-8 /Пловдив – Пазарджик - Белово/ в участъка от 147-ми до 206-ти километър, както и за отсечката Белово-Юндола.

 

Недоволство на гражданите на Велинград за строеж на джамия в центъра на курорта

Продължава откритото недоволство на гражданите на Велинград за строеж на джамия в центъра на курорта, съобщи Агенция Фокус. Тодор Енев...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com