Областният управител на София подаде оставка

24860
Областният управител на София подаде оставка

 

От преливащо от патос съобщение, качено на сайта на Областна администрация Софийска област, става ясно, че областният управител на София Емил Иванов е подал оставка. Причината? Иванов е "удостоен с честта да води листата на ДПС в Софийска област".

На сайта вече има публикуван цялостен отчет за свършената от областния управител и целия управленски екип работа за периода юли 2013 - юли 2014 г. Според съобщението документът "изобилства от факти и цифри и всеки, който има желание може да се запознае с постиженията на областната администрация".

Валя Радева е новият областен управител на Сливен

Правителството освободи Корнелий Желязков като областен управител на област Сливен и назначи на поста Валя Радева, съобщиха от правител...

В заключение се обяснява, че Иванов е "провеждал открита и прозрачна политика в името на добруването на всички всички общини на Софийска област".

Припомняме ви, че Емил Иванов влезе в 42-то Народно събрание от квотата на ДПС. Малко по-късно той отново стана областен управител на София.

Иванов е дългогодишен кмет на Своге, както и областен управител на София – област по времето на Тройната коалиция. Той има присъда от 2,5 години заради нанесена средна телесна повреда на Георги Атанасов, тогавашен управител на Клуба на културните дейци в Своге.

Срещу Емил Иванов е течала прокурорска проверка заради сделката за летището в Божурище с италианската компания „Индустриален парк София”. Той е проверяван заедно с бившите военни министри Николай Свинаров и Веселин Близнаков, като съмненията са за нанеси щети на държавата за 37 млн. лева.

Досегашният областен управител на Пловдив: Разбрах защо бизнесът не върви, но ще кажа утре

За една година като областен управител на Пловдив разбрах защо бизнесът не върви, но ще ви кажа утре. С тези култови думи вече бившият ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com