Мъж преби 9-годишно дете с пръчка заради откъсната слива

8314
Мъж преби 9-годишно дете с пръчка заради откъсната слива

Възрастен мъж преби 9-годишно момче заради откъсната слива от дърво пред дома му в град Летница, съобщи bTV, показвайки кадри от свидетел на побоя.

Това се случва на една от улиците в близост до центъра на Летница пред къщата на живеещ сам мъж. Рачо минал покрай къщата на човека на път за вкъщи с двама приятели, като момчетата се спрели пред узрели на тротоара синя слива и ябълка. 

3-годишният Христо може да развие посттравматична епилепсия

Най-лошото с пребития 3-годишен Христо в столичния кв. "Зона Б-19" се размина. Той е буден, но лекарите се опасяват от развитие на...

"Ние си вървяхме и видяхме онова дърво и на мен и приятелите ми се ядеше сини сливи и вземахме си и изведнъж излезе един старец с една пръчка, подгонва приятеля ми. Мене ме хваща и ме пребива от бой с пръчката", разказва момчето. "Счупи пръчката от главата ми. Налагаше ме навсякъде. Виках за помощ, но никой не ми помогна. Откъснах само една слива, бях заедно с мой приятел", казва момчето.

Мъжъте от видеото е Петър Газов. Той обаче отрича да е бил детето.

Свидетели на побоя има, но само едно семейство се осмелява да говори. Потресеното семейство не успява да озапти мъжа. Но пък заснемат грозната сцена и сигнализират на момента. 

„Дъщеря ми беше горе на втория етаж, те живеят горе. И по едно време пристига без дъх - много лошо станало, аз се обадих на полицията. Викам какво е станало. Обадила се на 112, викам какво е станало - то тука комшията преби едно дете от бой", обясни съседът на Газов – Валери Радев. Валери тръгва да търси побягналото дете за да му окаже помощ. Намира и родителите.

Излязоха подробности за едно от момчетата, обвинени за побоя над Христо

Съседите на 3-годишния Христо, който беше пребит от две момчета, са се усъмнили, че нещо не е наред, тъй като не са виждали детето две ...

От отдела за „Закрила на детето" са обещали да проверят случая.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com