Мтел ще бъде спонсор на националния отбор по футбол още 2 години

10090
Мтел ще бъде спонсор на националния отбор по футбол още 2 години

Мтел продължи спонсорството си на националния отбор по футбол. Споразумението е за период от две години и обхваща участието на националния отбор в квалификациите за Европейското първенство през 2016 г. във Франция. Успоредно с партньорството с националния тим Мтел ще продължи да бъде и официален телекомуникационен партньор на БФС.

„В Мтел спортният дух и традиции винаги са представлявали важна част от личната ни философия, неделима от разбирането за правене на бизнес и подкрепа на обществено значими каузи. Разчитаме, че ясната ни заявка за последователна подкрепа на българския спорт се затвърждава още веднъж с това партньорство и пожелавам на националния отбор много поводи за гордост“, каза Танасис Кацирубас, главен изпълнителен директор на телекома.

300 минути бонус за всеки, който активира Мтел Прима за всички до края на август

От утре, 24 юли, всеки, който активира Прима за всички от Мтел, ще получи еднократно 200 допълнителни бонус минути към мобилни Мтел ном...

Мтел е дългогодишен наш партньор и удължаването на пълноценното ни сътрудничество в рамките на предстоящите квалификации за Европейското първенство през 2016 г. е от изключителна важност за нас”, заяви президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Като официален партньор на националния отбор на България телекомът получава възможността да присъства със своята марка на официалните и приятелските мачове, тренировките на отбора, зоната за гости на стадиона и други събития, свързани с Българския футболен съюз.

С дългогодишната и последователна подкрепа на националния тим Мтел затвърждава позициите си на един от най-големите инвеститори в българския спорт. Успоредно с национaлния отбор по футбол телекомът подкрепя и ПФК „Левски“, баскетболен клуб „Лукойл Академик“, Българска федерация по ски, голф спорта в България, детски футболни турнири „За купата на Мтел“ от националната програма „Децата и футболът“ и други.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com