Мото-Пфое призовава да помогнем на абитуриентите-сираци

10906
Мото-Пфое призовава да помогнем на абитуриентите-сираци
Снимка: Moto Pfohe

На 26 март Мото-Пфое даде старт на напълно трансформираната си благотворителна кауза за абитуриенти-сираци. Всеки желаещ може да дари средства за обучението им след 12-ти клас на сайта www.steniskanabala.bg и да получи от Мото-Пфое символа на кампанията - тениска.

Собственикът на Мото-Пфое Филип Пфое и управителят Димо Николов откриха събитието, като разказаха за досегашната традиция и благодариха на всички съмишленици, подкрепяли ни през изминалите 17 години. Петранка Недялкова - директор на секретариата на Столичната организация на БЧК, традиционен партньор на Мото-Пфое - сподели, че с удоволствие е работила по благотворителното модно ревю досега, и е изключителна щастлива от надграждането на инициативата в полза на образованието на абитуриентите-сираци и вярва в успеха на новата кауза.

С тениска на бала - да помогнем за висшето образование на абитуриенти-сираци

„Мото-Пфое“ стартира изключително атрактивната благотворителна кампания #steniskanabala („С тениска на бала“), ...

Вдъхновителите на идеята - миналогодишните абитуриенти от Пирот - разказаха за зараждането и осъществяването на тяхната инициатива и пожелаха "На добър час" на българската кауза. Група бъдещи абитуриенти от Националната търговска-банкова гимназия и 73-то училище също застанаха зад #steniskanabala и обещаха да разпространят идеята сред съучениците си.

От Мото-Пфое благодарят на тези, които вече дариха средства и на всички, които тепърва ще го направят! Може да подкрепите инициативата с разгласа, като използвате хаштага #steniskanabala в социалните мрежи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com