Менса предлага кандидатите за депутати да положат IQ тест

21595
Менса предлага кандидатите за депутати да положат IQ тест
Снимка: БГНЕС

От българския клон на Международната организация на хората с висок коефициент на интелигентност (Менса - България) отправят покана към всички потенциални кандидати за народни представители, които ще включите във вашите листи за участие в изборите за Народно събрание на 5 Октомври 2014 г., да се подложат на тест за интелигентност. В позицията се допълва: "Считаме, че наред с по-прозрачното представяне на самите кандидати, тестът ще помогне и на вас, при взимането на решение кои именно кандидати да предпочетете за вашите листи".

Надяваме се, че кандидатите, които направят теста, ще оповестят своите резултати публично. „Менса – България” в този случай се ангажира да проведе теста без такса (или да възстанови таксата, ако такава вече е платена) и да потвърди резултатите на участниците след тяхното оповестяване, обясняват от организацията. От там допълват, че резултатите не биха могли да бъдат оповестени  без изрично декларираното съгласие на участниците за тяхното публично обявяване.

МЕНСА България кани кандидатите за евродепутати да тестват IQ-то си

МЕНСА България отправи покана до българските кандидати за евродепутати да си направят тест за интелигентност, след което да оповестят р...

Тестът за интелигентност е по стандарт, одобрен от „Менса Интернешънъл”, и се използва в цял свят. Продължителността на изпита е 30 минути, а резултатите излизат в рамките на 30-60 минути по-късно.

 

 


Почти 13 млн. лева сме дали на депутатите за заплати

Почти 13 млн. лева е струвало на данъкоплатците 42-рото Народно събрание, определяно от мнозина като най-неуспешното в българската ис...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com