Майката на Патрик: Синът ми е добро момче с много приятели

10505
Майката на Патрик: Синът ми е добро момче с много приятели
Снимка: БГНЕС

Синът ми е добро момче с много приятели. Това казва Вера, майката на Патрик, който е зад решетките заради изтезанията на 3-годишния Еци, пред сайта lentata.com.

Двамата с приятеля му Александър Донков са обвинени, че повече от седмица са били и тероризирали Еци, докато мъникът изпадне в кома. Вера и до днес е в шок и страни от медиите, но склонява да сподели своята истина Вера споделя, че трагедия с приятел преобръща живота на сина ѝ. Трагедия, която потресе България преди 5 г. На 1 март 2010 г. шестокласникът Рони - Арон Ишлимов, загина, рисувайки графити посред нощ в София. Тийнейджърът падна от моста на столичния бул. "Цар Борис III" от 6 м и е блъснат от минаващ бус пред очите на двама свои приятели.

Ив. Игов: Александър и Патрик, които пребиха 3-годишния Христо също са жертви

Психологът Иван Игов смята,че Александър и Патрик, които пребиха тригодишния Христо също са жертви. "Това са хора, минали през система...

Патрик и Рони са много близки, за кратко са съученици в елитното 107-мо училище в столицата. Синът на Вера преживява много трудно загубата му с месеци не излиза, плаче, не спи.

По думите ѝ, след този инцидент Патрик се променя, променя се и мирогледът му. Започва да учи повече, повишава си успеха. Но след 3 г. прави поредния обратен завой - в девети клас се запознава с Александър Донков, който видимо започва да му влияе зле. Успехът му пада, започва да бяга от училище. "Когато се запознах с Александър преди години не го харесах. Още тогава казах на Патрик, че не одобрявам дружбата им. Дори му казах, че не искам да прекрачва прага на вратата ми. Съжалявам, че Патрик не ме послуша", разкрива Вера.

Майката на Патрик разказва още, че наскоро синът ѝ споделил, че Александър се грижи за едно дете и, че, когато може, ще ходи да му помага. Междувременно си търсел сериозна работа. Искал да помогне на майка си финансово.

На 25 юли Вера е била на свиждане при Патрик. "Никога не съм виждала сина си в такова състояние. Не искам да говоря много, но от написаното досега в медиите няма нищо вярно", казва Вера. По време на въпросното свиждане Патрик споделя на майка си, че е бил системно заплашван от Александър. Подробности към момента майката се въздържа да коментира, за да не попречи на разследването. Допълва само, че е щастлива, че приятелите на сина й са с него в този момент.

Състоянието на пребитото дете остава тежко

3-годишният Христо, който беше пребит от двама тийнейджъри е в медикаментоза кома поради характера на пораженията му. Това каза за bTV ...

"Ще се боря до последно за детето си, каквото и да ми се случи после - като психика, като емоционално състояние, но ще се държа. И на него това му казах, че искам да го видя, че се държи. Когато се роди, беше 1 кг и 400 грама, борих се за живота му. И сега ще е така", завършва майката на Патрик.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com