Майката на Цветан Василев много ревала заради издирването му от Интерпол

23864
Майката на Цветан Василев много ревала заради издирването му от Интерпол

Тота Василева приела тежко обявяването на сина си - Цветан Василев за издирване от Интерпол. В интервю за bTV тя обясни: "Много ревах, много, бял ден не видях вече четири месеца. Аз не мога да разбера в какво го обвиняват сега Цветан. Пари злоупотребил с някаква сума, ама се доказало, че парите не са изнесени от там. Туй го чувам по телевизията. Това не е човешко, не е човешко, аз не съм очаквала, че България ще стигне до там. Никога не съм очаквала. Аз съм живяла в скромни начала, но зная защо съм живяла”.

Един път спорния банкер се обадил на майка си и й обяснил: "Съжалявам, че хората, които най-много съм подпомогнал, те отидоха срещу мен.” "Пеевски и Бареков, аз смятам, че само те направиха това нещо”, сподели Василева.

Василев: Политиката на БНБ води страната към срив

Ако БНБ и останалите държавни органи продължават да прилагат политика на двоен стандарт спрямо различните финансови субекти, като прех...

Майката на издирвания от Интерпол банкер отправи апел към сина си - да не се прибира в България. Тота Василева добави, че "те" искат му вземат банката, а него да оставят жив и здрав. Тя призна, че никога не е влизала в банка, а институцията си представя „страшно”. „Искам да вляза в туй помещение да видя какво значи банка”, каза възразстната жена.

На въпрос дали вярва, че банкерът може да е замесен в поръчка за убийство, възрастната жена категорично отговори категорично - в никой случай. Тя допълни, че синът се страхува, заради това не се и прибира в България.

„Като идват избори и аз го питам за кого ще гласува, а той казва: „Аз с политика не се занимавам, аз си имам бизнес. И ако трябва нещо, на всички политици еднакво давам”, разказа още майката на мажоритарния собственик на КТБ. Тя допълни, че не е вярно, че има връзка с политици.

Тота обясни, че пенсията й е в размер на 340 лв. и й стигала. Тя допълни: "„Ако не е за лекарства или есен да си купя дърва, той ще ми хвърли стотина-двеста лв., аз никога не съм била богата и да съм се отпущала да ме гледат хората, че имам пари и не са ми и трябвали. На мен ми трябват за едно преживяване”.

БНБ: КТБ няма ликвидност, Цветан Василев не е проявил инициатива за оздравяване

Към настоящия момент КТБ и ТБ Виктория продължават да имат огромен недостиг от ликвидни средства, необходими за изплащане на задължени...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com