Майката на Ана-Мария: В 4-то помощно има възрастен, който върши гадости

15387
Майката на Ана-Мария: В 4-то помощно има възрастен, който върши гадости
Снимка: БГНЕС

В 4-то помощно училище има човек, който върши "тези гадости". Това заяви в ефира на bTV майката на пострадалото в 4-то помощно училище дете с аутизъм Ана-Мария - Радосвета Симеонова. Тя добави, че нападателят се е притеснил, тъй като е успял да облече добре блузата на Ана-Мария, но не и да сложи правилно сутиена й.

По думите на майката детето не може да опише нападателя си, но така или иначе не става дума за някое дете.

МОН се страхува и бави наказанията по случая "Ана-Мария"

Директорката на 4-то помощно училище, което се прочу със скандала "Ана-Мария", няма да получи наказание засега. "Ако в момента вземем...

И майката, и баща се обединиха около мнението, че учебното заведение, в което доскоро учеше Ана-Мария, е имало много проблеми. Един от тях е бил липсата на камери. Това е разбрал и бащата на детето Росен Симеонов, който отишъл да получи запис от инцидента, но такъв нямало.

Майката беше по-категорична и заяви, че няма инфомация какво се е случва с децата в 4-то помщно между 11 и 15 ч. през седмицата. Освен това в края на всяка седмица не били изпращани мейли за това какво е правило детето през седмицата какъвто ангажимент бил поет от ръководството.

Междувременно стана ясно, че е приключила работата на дисциплинарната комисия към МОН. Тя, според неофициалната информация на bTV, е решила, че директорката на 4-то помощно ще се размине с предупреждение. В ефира родителите на Ана-Мария посрещнаха тази информация с недоволство. Според Радосвета цялото ръководство е трябвало да бъде освободено. На въпрос дали директорката се ползва с протекции, тя отговори: "Вие преценете".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com