LGBT обществото подкрепи „Нова България“

31632
LGBT обществото подкрепи „Нова България“

„Ако и 10% от описаното в програмата им се изпълни, България ще поеме по правилния път“, това пише в своя блог Гергин Борисов – интернет ентусиаст, активист и блогър, който се вълнува от темите, засягащи сексуалните малцинства и тяхната интеграция в обществото.

Той среща идеите на ПП „Нова България“ чрез политическа анкета, която пуска на сайта си, за да се запознае от първо лице с хората, които се борят за гласа му този октомври. „(Нова България) отговориха на въпросника ми в LGBT избори 2014 първи“, пише още Борисов. Той описва идеите на партията като смели, реформаторски и иновативни. Одобрява и фактът, че „Нова България“ избира точно Фейсбук и интернет за своя комуникационна платформа.

"Нова България" обвини "Атака" в предизборен вандализъм

Дни преди изборите битката между партиите се проявява под различни форми. Днес предизборен билборд на партия "Нова България" осъмна с н...

В поста си Борисов засяга и скорошния скандал с трансформацията на страницата „Политическа Промяна Сега“ от дискусионна платформа в политическа партия. „По време на протестите всички лайквахме и малко от нас реално после следяхме какво се дискутира в групите. Аз съм един от тези всички“, разказва младият активист. Той допълва, че българският избирател не трябва да се изненадва, че Фейсбук ражда и политически проекти. „България има нужда от реформа най-вече в отношението на народа към информацията, към социалните мрежи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com