Кухненските шедьоври на Zepter завоюваха престижната награда „KitchenInnovation of the year 2014"

24262
Кухненските шедьоври на Zepter завоюваха престижната награда „KitchenInnovation of the year 2014"

Революционната Смарт линия в Кухненските Шедьоври на Zepter, завоюва престижната награда „KitchenInnovation of the year® 2014”  за своята функционалност, иновация и дизайн.

Наградата е създадена, за да отличи  индустриалните постижения, в които се разпознават високите стандарти за иновация и качество, както и, за да повиши потребителската познаваемост на изключително добри продукти за дома и бита.

Включете се в 11-то издание на конкурса ArtZept на Zepter International

За 11-та поредна година Zepter  International  обявява началото на Международния награден конкурс за млади таланти от целия с...

„KitchenInnovation of the year®” се присъжда веднъж годишно, за да удостои продуктите с най-добри характеристики за  потребителите, по предварително заложени параметри, като по този начин оказва активно съдействие на потребителите да се ориентират в продуктовото многообразие и да вземат правилното решение за покупка.

За да получат наградата  „KitchenInnovation of the year®”, продуктите се подлагат на стриктна оценка от техническо жури, състоящо се от специалисти по дизайн, бизнес и търговия с потребителски стоки,  и в резултат на тяхната преценка, продуктите биват номинирани за тази награда.

Ако преминат първи етап, номинираните продукти преминават процес на оценяване посредством анкета, провеждана  от маркетинговата агенция за изследване на пазара “K&A Brand Research”.

Като част от тази анкета потребителите селектират най-разпознаваемите продукти в шест категории, като ги оценяват по отношение на тяхната функционалност и предлагани удобства за потребителя, предимства на продукта, иновация, дизайн, както и съвместимост с екологичните изисквания.

С най-голяма радост съобщаваме, че Zepter, получи доверието както на експертното жури, така и на потребителите и завоюва това ценно отличие.

Zepter International обяви победителите от международния фестивал ARTZEPT 2013 „Хранене със стил”

Темата на 10-ия международен конкурс за дизайн Artzept 2013 „Прибори и сервирно плато за риба и морски дарове”, доказа, че ...

„KitchenInnovation of the year®” представи спечелилата наградата Смарт линия Кухненски Шедьоври на Zepter на изложението „Ambiente Fair 2014”, във Франкфурт, което се слави като водещо световно търговско изложение на потребителски продукти за дома и бита. Тази награда е особено значима, защото се присъжда от независима и световноизвестна институция, в сътрудничество с изложението Ambiente Fair.

На Смарт линията Кухненски Шедьоври на Zepter беше отредено достойно място в специализирана секция на изложението, с което тя получи възможността за широк обществен отзвук, благодарение и на провежданите с  нея  кулинарни демонстрации от професионални главни готвачи. С тяхна помощ Смарт линията успя да пренесе посетителите на изложението в бъдещия свят на кулинарното изкуство, като представи нагледно правилния начин за приготвяне на здравословна храна, пред повече от 140 000 посетители и влиятелни лица, фор-миращи общественото мнение.

Наградата е напълно заслужено признание за превъзходното качество, авангардната технология и удивителния дизайн на продуктите на Zepter. Това е значимо събитие за компания от ранга на  Zepter International, което стана възможно благодарение на  гениалния замисъл, продължителните  усилия и всеотдайност на компанията, вложени в реализацията на този проект.

Без съмнение, тази награда не би била факт без помощта и подкрепа на господин Филип Цептер, който взе дейно участие във всеки един етап от реализацията й, от самото начало до успешния й край.

Живейте по-добре. Живейте по-дълго.

Светлинна терапия предпазва децата от грип

Медицински уред, който използва светлина, предпазва децата от вирусни заболявания и подпомага оздравяването. Той се нарича „Биопт...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com