Кристалина Георгиева отказа да се включи в леденото предизвикателство

16965
Кристалина Георгиева отказа да се включи в леденото предизвикателство
Снимка: БГНЕС

Българският еврокомисар по международното сътрудничество и хуманитарната помощ Кристалина Георгиева отказа да се включи в леденото предизвикателство (Ice Bucket Challenge). В България предизвикателството се прави в помощ на пострадалите от наводнения.

Георгиева беше предизвикана от пиар специалиста Максим Бехар. Другите номинирани са Левон Хампарцумян и Рут Колева. Ето какво отговори еврокомисарят в профила си във Facebook:

Човекът, популяризирал Ice Bucket Challenge, се е удавил

Филантропът Кори Грифин, който изигра решаваща роля леденото предизвикателство в подкрепа на каузата за борба с неврологичните заболя...

Разбрах, че Максим Бехар ме е номинирал за предизвикателството #IceBucketChallenge, чиято кауза е помощ за пострадалите от наводнението в Мизия чрез БЧК. Аз подкрепям благотворителността и съм "за" инициативите в нейна полза. За съжаление, няма да мога да се включа в предизвикателството, но с удоволствие участвам в неговата кауза с дарение на лични средства – 5000 лв. по сметка на Български Червен кръст (Bulgarian Red Cross) за помощ на Мизия и допълнително за зъболекарска помощ на две възрастни жени от града, с които се запознах по време на посещението си там и които са загубили домовете си в наводнението.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com