Крадци разбили дома на майката на Цветанов

2536
Крадци разбили дома на майката на Цветанов
Снимка: БГНЕС

Един часовник, една златна халка и колие. Това са скъпоценностите, които крадците, разбили дома на майката на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, са взели, съобщи bTV.

"Те са на една позната, която вчера направи 50 години. Подаръкът замина", разказа Людмил Цветанов, брат на бившия шеф на МВР. 

Когато вчера сутринта майката на ексшефа на МВР - Гюргена, излиза на пазар, дори и не подозира, че в следващите часове ще се раздели с ценни бижута. Нападението става за броени минути и никой от съседите не чува или вижда грабителите. След прибиране от пазара вчера по обед, жената вижда патрона разбит. 

Апартаментът на 76-годишната жена е точно до този на другия й син. Във времето на нападението обаче и в двете жилища нямало никого. Щом вижда разбитата ключалка, жената търси синовете си. Бившият вътрешен министър я съветва веднага да се обади на 112. 

Съседите в блока също бързо разбрали за обира.Още в началото на разследването полицаите търсили видокамери около съседските апартаменти, които да са записали апашите. Това е втори обир в жилището на майката на Цветанов. Първият е бил преди повече от 15 години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com