Кметът на Кюстендил за Бат Сали: Няма да позволим "подобно оскверняване"

17915
Кметът на Кюстендил за Бат Сали: Няма да позволим "подобно оскверняване"
Снимка: БГНЕС

Евентуалното разпределение на Александър Методиев, известен като Бат Сали, (на снимката) за депутат от Кюстендил предизвика остри реакции в целия регион.

Движението за права и свободи (ДПС) в Кюстендил има най-ниския резултат в цялата страна - 1,4%. Ако прогнозата се сбъдне, според разпределението по метода на Хеър-Ниймайе на най-големия остатък Александър Методиев ще стане депутат от Кюстендил с 864 гласа.

Петър Паунов: Докато съм кмет, действаща джамия в Кюстендил няма да има

Политика с храмовете не се прави и не трябва да се заиграва с тях. Това каза на пресконференция кметът на община Кюстендил Петър Паунов...

Тази сутрин кметът на общината Петър Паунов заяви, че Методиев е с осми резултат за ДПС в Кюстендил. Той допълни, че няма как осмият да влезе в парламента, предвид факта, че кюстендилският район излъчва 4 мандата.

Според Паунов става въпрос за поредната провокация. Той допълни, че "подобно оскверняване" няма да бъде допуснато. Особено предвид факта, че близо 99% от останалите избиратели са гласували за други кандидати и против Методиев.

В крайна сметка кметът изрази надежда, че все пак спорният кандидат ще бъде оттеглен. Ако пък това не се случи,  "няма средства, които могат да спрат" недоволните.

 

Бат Сали: Кабинетът "Орешарски" се нуждае от ремонт

Кабинетът „Орешарски" се нуждае от ремонт, но евентуалната смяна на министри ще бъде решена от ръководствата на управляващите пар...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com