Капитан Стефанов: Последният ни полет беше със семейство Василеви и два куфара

33381
Капитан Стефанов: Последният ни полет беше със семейство Василеви и два куфара
Снимка: БГНЕС

Дойдох провокиран от изказването на г-н Вежди Рашидов, че частният самолет на г-н Цветан Василев е изнесъл 1,2 млрд. лева извън България. Това заяви в ефира на Нова телевизия капитан Стефан Стефанов, командирът на частния самолет на досегашния собственик на КТБ Цветан Василев.

Последният ми полет е от 16-ти до 22-ри юни и се намирам във Виена. Фабричният номер на превозното средство е 399. Върнах се сам, защото самолетът трябваше да мине прегледи, а и ми изтичаше сертификатът за авиационен оператор, обясни пилотът.

В БНБ умуват върху спецзакон поради фалита на КТБ

Специален закон, който да уреди фалита на КТБ, прехвърлянето на депозитите и активите в "Креди Агрикол" и гарантирането им от държава...

На Летище София съм имал специален разговор с шефа на охраната на Летище София Владимир Рапонджиев. Не може тон-тон и двеста товар да не бъде отразен в центровъчния график и самолетът да излети. При последния полет съм летял с двама души – г-н Цветан Василев и г-жа Василева, с два куфара, показа документи Стефанов.

Точно преди една година капитан Тодор Бояджиев не можа да защити себе си, когато говореха как Бойко Борисов е изнасял пари с Авиоотряд 28. Не знам защо вчера обвиниха и заради какво уволниха началника на ВИП-а на Летище София. Като професионалисти, каквото е нивото там, е абсурд да се твърди, че оттам може да се изнесат така пари, смята пилотът.

Стефан Стефанов заяви, че не знае номера на личния телефон на Цветан Василев. Той ми звъни и ми казва кога и накъде ще летим, добави той.

Крайно възмутен съм от това, което се говори за г-н Василев – че е най-големият бандит в България, категорично заяви Стефанов.

Клиентите ИМ са НИ скъпи!

Скандалът "КТБ" ще отеква дълго време в България и с основание – защото той показа недопустимото срастване на държава с олигархич...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com