Кандидат-кметицата на Гаганица отделя по 30 мин. на ден за прическата си

42412
Кандидат-кметицата на Гаганица отделя по 30 мин. на ден за прическата си

Кандидатът на БСП за кметския пост в монтанското село Гаганица - Антоанета Лазарова, отделя по половин час на ден за прическата, която я направи известна в цяла България. Това заяви самата тя пред БТВ.

"Става въпрос за моята визия, това е моето лично време, сутрин за половин час. От 40 години съм с тази физиономия, която на много от хората не се харесва, но аз се чувствам добре, удобно се чувствам с нея, отделям половин час", каза жената.

Най-смешните предизборни плакати (СНИМКИ)

  В интернет пространството се появиха безумни плакати на кандидати за кметове, които предизвикаха истински фурор. Въртенето...

Лазарова доби популярност в последните дни заради предизборния си плакат, който обикаля интернет, най-вече заради избора на прическа, с който кандидатката е решила да се яви пред гласоподавалите.

"Далеч съм от мисълта, че визията може да влияе лошо. Хората по селата нямат време да обърнат внимание на себе си. Това съм наблюдавала и при моите родители. Но визията за мен не е важна, важно е съдържанието и убеждението на човека", категорична е Антоанета Лазарова.

Преди 6 години се върнала в Гаганица и се занимава с музика, води група по фолклор. Преди това се занимавала със застраховане.

 

Над 42 000 са кандидатите за кметове или общински съветници в страната

Над 42 000 са кандидатите за кмет или общински съветник на тези местни избори. Това е колкото населението на град като Монтана. Данните...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com