Ясно е кой е "шпионинът" с "Крайслер"-а

15511
Ясно е кой е "шпионинът" с "Крайслер"-а

Компроматите и обвиненията в подслушване летят в българското медийно пространство вече втори ден. Днес дори беше публикувана снимка на „Крайслер Вояджър”, който, според сигналана на БСП, е използван за подслушване на видни политици и бизнесмени.

Оказа се обаче, че колата е собственост на г-н Ивайло Койчев, който сам се е обадил в редакцията на bTV, за да разкаже подробности около „Крайслер”-а.

Прокуратурата проверява МВР за подслушванията

Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди проверка по повод подадения му от лидера на БСП Сергей Станишев сигнал за подслушвани от МВР...

Койчев обяснил, че след като снощи Станишев надълго и нашироко описал автомобила, всички в компанията му се досетили за коя кола говори лидера на БСП.

Тогава направо паднахме да се смеем. 20 човека, цялата фирма - ето го сивия, същия сив крайслер, който броди по София”, разказва Ивайло.

Тази сутрин той пил кафе в центъра и когато стигнал до офиса бил сащисан, че в сайтовете публикуват читателски снимки на неговия ван, обявен за колата, която обикаля из столицата, за да слухти.

Ивайло обясни, че е паркирал и на ул. Позитано много пъти. А антените нямали абсолютно никаква функция, а били „за красота”.

Шпионската мания тресе България

Твърденията на лидера на БСП Сергей Станишев, че автомобил "Крайслер Вояджър" е използван за подслушване на политици и бизнесмени, може...

„Ето го и багажника да видите подслушвателните уредби - една тъпа газова уредба и на дъщеря ми самурайския меч”, обяснява софиянецът. Ивайло вози в тази кола децата си и се притеснява за тях заради медийния шум относно автомобила му.

„Никога не съм бил член на партия, не съм работил в структурите на МВР и съм на светлинни години от тях. Занимавам се с индустриално разрушаване - най-вече заводи, стари постройки”, споделя собственикът на прочутата вече кола.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com