Изнасянето на София за празниците започна

15963
Изнасянето на София за празниците започна
Снимка: БГНЕС

Опашки от забързани граждани с куфари и чанти се вият по софийската жп и автогара ден преди Великденските празници, предаде БГНЕС.

Едни забързани, други нервно пушещи по цигара, докато чакат автобуса си. Такава е обстановката по гарите. Но, едно е сигурно - който иска да пътува, да не чака последния момент, за да си вземе билети.

Дама, пътуваща за Белоградчик, разказа, че не е имала никакви проблеми с намирането на билети, защото си ги е резервирала предвидливо в понеделник. Младеж, пътуващ за Луковит, сподели, че първоначално не е имал възможност да си закупи билети, но след това е намерил друга фирма, която все още предлага свободни места. Въпреки това трябва да чака един час, докато пристигне превозното му средство. Покупката в последния момент не е повлияла върху цената на билета.

Дама, пътуваща за Плевен, поясни, че колкото и да е странно в началото й е било по-трудно да си намери билет, но е извадила късмет в последния момент.

Повечето хора предвидливо са резервирали билетите си предварително, за да избегне рискът от недостиг на свободни места.

Но, все пак типично по български имаше и хора, които не са се сетили да запазят билета си предварително и се надяват на свободно място, което може да изскочи в последния момент.

По един от пътищата за изхода от София - "Цариградско шосе" обстановката не е "розова" - нервни шофьори, задръствания, причинени от силно засиления трафик покрай празниците и ремонта по булеварда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com