И днес ще бъде слънчево

8339
И днес ще бъде слънчево
Снимка: Gettyimages

Минималните температури ще са между 5° и 10°. В София – около 7°, съобщиха за Агенция „Фокус” от Национален институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН.

Днес отново ще бъде предимно слънчево, сутринта на места в низините и котловините видимостта ще бъде намалена. След обяд ще се появи слаб, в източните райони до умерен вятър от североизток. Максималните температури ще са между 20° и 25°. В София – около 21°.

Днес над страната ще бъде отново слънчево и почти тихо

Днес над страната ще бъде отново слънчево и почти тихо. Минималните температури сутринта ще бъдат между 6° и 11°, по морския б...

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане значително по-високо от средното за месеца.

Над Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще се появи слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 21° и 23°. Вълнението на морето ще е 1 – 2 бала. Температурите на морската вода са 18° – 20°.

Над планините ще остане слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от север- североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра – около 10°.

През следващите дни, със слаб до умерен вятър, от североизток-изток ще прониква студен въздух. Дневните температури ще се понижават бавно и към събота максималните ще са между 14° и 19°. Облачността ще се увеличи и над по-голямата част от страната по-често ще бъде значителна, на отделни места ще има и слаби превалявания.

Сняг през октомври няма да има

Първият сняг няма да ни изненада през октомври. Сняг в равнинната част не се вижда. Това съобщиха за БГНЕС от НИМХ. Метеоролозите са к...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com