Hettich ще дари 20 кухненски шкафа на 20 детски градини в Столична община

4548
Hettich ще дари 20 кухненски шкафа на 20 детски градини в Столична община

Компанията ще изработи всички шкафове по време на изложенията Техномебел и Светът на мебелите

Един от най-големите производители на мебелен обков в света Hettich (Германия), ще дари 20 кухненски шкафа на 20 детски градини в Столична община, заяви управителя на българското представителство на компанията Цанимир Иванов.

БКДМП и бизнеса ще обсъдят кандидатстването по Конкурентоспособност

Браншовата камара организира форум по време на изложенията Техномебел и Светът на мебелите На 21 април, в първия ден на изложенията Те...

По негови думи това ще се случи по време на изложенията Техномебел и Светът на мебелите, които ще се проведат от 21 до 25 април в Интер Експо Център.

В дните на изложенията на щанда на търговския партньор на Hettich фирма „Салекс“, компанията ще демонстрира произвеждане на малки кухненски шкафове под формата на детска играчка, които ще дари на общината.

„Освен социалната страна на дарението считам, че предоставяйки на децата една стойностна играчка ще насърчим техния интерес една голяма част от тях да се влеят в редиците на един бранш с история, настояще и перспективи за развитието на нашата икономика“ , каза Цанимир Иванов.

20-те кухни-играчки

Близо 40 дизайнери са предложили продуктови проекти за „Българска мебел на годината“ 2016

На 21 април по време на изложенията Техномебел и Светът на мебелите ще бъдат наградени най-добрите концепции Българска група за дизайн...

В София има над 180 детски градини, затова от компанията предлагат да бъде организиран жребий кои детски заведения ще получат малките кухни.

По думите на Цанимир Иванов Hettich изработва тези детски кухни-играчки на изложенията за да демонстрира възможностите на фирмените машини за разпробиване на отворите за монтаж на елементите от обкова и улесняване на самия монтаж.

Това не е първото дарение, което фирмата прави. Винаги след изработването на детски кухни по време на обучения на нашите търговски партньори и представяне на възможностите на нашите автомати за монтаж на обкова практикуваме подаряването им на различни детски заведения, като за първи път в София.

Hettich е един от най-големите производители на мебелен обков в света. Семейната фирма с повече от 6000 служители е представена на почти всички континенти посредством 38 дъщерни дружества, клонове, както и производствени центрове в Европа, Америка и Азия. Главният офис на компанията се намира в Кирхленгерн, Германия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество