Галеви пращат пари на закъсали авери

7857
Галеви пращат пари на закъсали авери

Братя Галеви плащат от скривалището си в чужбина милостиня на закъсалите си авери. Пламен Галев изпратил три бона парична помощ на съпругата на Владимир Ангелов - Стъклето Красимира, за да може да храни двете си деца. Стъклето, който бе дясната ръка на бившите барети, лежи в затворническото общежитие заедно с още двама от бандата, докато бившите им господари си пият коктейлите след бягството си някъде в Африка, предаде Стандарт нюз.

"Стипендията" от 3000 лева обаче предизвикала истински бунт в зандана срещу дупнишките бегълци. "Връщай милостинята!", изревал бясно Стъклето на съпругата си, когато му казала, че е получила парите.

Италия закопча БГ бандити, Галеви още на свобода

Полицията в Милано е задържала българин при специализирана акция в центъра на града. Първоначално името му не бе съобщено, като за бъ...

Затворникът изпаднал в ярост, защото е оставен от Галеви да търка наровете, а семейството му няма пари за хляб, разказали пред в. "Вяра" приятелки на Красимира.

Стъклето, Апостол Чакалов-Тоци и Георги Блатски бяха затворени в общежитието в Самораново в началото на май. Тогава Върховният касационен съд призна Галеви и тях в организиране на банда за рекет, с която  тероризирали Дупница. Тримата ще лежат по 4 години.

През това време главатарите им успяха да напуснат България, докато цялото МВР ги издирваше под дърво и камък. Приближените на дупнишките босове очакваха да получат някаква закрила от бившите си господари, но бяха изоставени от тях.

Редактор: Десислава Ушатова

Цветанов: С помощта на партньорските служби Галеви ще бъдат задържани

С помощта на партньорските служби братя Галеви ще бъдат задържани. Това каза в предаването „Тази сутрин” по бТВ вицепремиер...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com