Фондация "Христо Гешов" помага на бедстващите в Мизия

9314
Фондация "Христо Гешов" помага на бедстващите в Мизия

Кампанията на хепатитно болния Христо Гешов – „Хепатитът до мен“, която казва НЕ на коварната болетс, ще посети бедстващите в Мизия днес (23.09 – б.р.) от 12:00 часа.

Лицето на кампанията за борба с хепатита, съвместно с дарители от столицата, ще подарят дрехи на подрастващите от града. Христо Гешов ще запознае младежите с проблема на хепатит, с перипетиите през които е преминал, както и ще ги запознае как могат да се предпазят от коварния вирус.

Фондация "Христо Гешов" и "Да рекламираме България" в съвместна инициатива

Новата инициативa,  в която се включи и Фондация "Христо Гешов" по идея на "Да Рекламираме България" - най-голямата страница за ре...

На събитието в Мизия ще присъстват и представители на политически формации и партии, с които Гешов ще се срещне и ще ги запознае с проблема – хепатит.  Христо ще изложи проблемите в здравеопазването пред тях, както и ще да представи идеите на организацията, която настоява за повече права на хепатитно болните и повече инвестиция в превенцията от коварната болест.

Напомняме, че в началото на тази година Христо отказа да приема животоспасяващите си лекарства в знак на протест към Здравното министерство, като имаше конкретни искания към тях.

Той настоява хепатитно болните да бъдат пенсионирани, държавата да инвестира повече пари в превенция – задължително безплатно изследване за хепатит Б и Ц веднъж годишно за всеки българин и още много други.

След срещата си с бедстващите в Мизия, Христо ще се срещне и с гражданите на Кнежа.

Безплатни изследвания за хепатит в Бургаска област

Скрининговите акции за безплатни изследвания за хепатит организирани от Фондация „Христо Гешов “ продължават. Пет града в Б...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com