Евтим Милошев остава председател на Асоциацията на тв продуцентите

14724
Евтим Милошев остава председател на Асоциацията на тв продуцентите

Съсобственикът на “Дрийм тийм Прадакшънс” АД и “Дрийм Тийм Филмс” ООД Евтим Милошев беше преизбран за председател на Асоциацията на телевизионните продуценти в България. Това съобщиха от АТП.

Решението бе взето единодушно от членовете на Асоциацията, по време на провелото се вчера в хотел “Арена ди Сердика” Общо събрание. За изпълнителен директор на Асоциацията беше презизбрана Мария Савова. Членове на Управителния съвет остават Мъгърдич Халваджиян (”Глобал филмс”), Красимир Ванков (”Идалго прадакшънс България”), Андрей Арнаудов (”Междинна станция”) и продуцента на „Супернова медия” – Явор Попов.

Не гледайте телевизор на тъмно. Ето защо..

Изследователи от Политехническия институт Ренслер (Rensler Polytechnic Institute) в Ню Йорк провели експеримент, който доказал вредата ...

През новия мандат, Асоциацията на телевизионните продуценти ще продължи да участва активно в законодателни инициативи и в обсъждане на Законопроекти в сферата на авторското право и филмопроизводството, както и ще търси начини за правно регламентиране на своята дейност.

Асоциацията на телевизионните продуценти ще продължи да работи усилено и за запазване на своята водеща роля в създаването на високостойностни проекти за телевизия. Сред основните приоритети на Асоциацията остава развитието на творческите професии, заети в българската телевизионна и филмова индустрии, като се инвестират усилия и средства в техния опит и израстване.

В момента в Асоциацията членуват компании, представлявани единствено от независими продуценти, които не са част от български медии. Сред тях са “Олд скул”, “Глобъл вижън”, “Телеман”, “Междинна станция”, “Дрийм Тийм Прадакшънс”, “Камера”, “Супернова Медиа”, “Идалго Прадакшънс България”, “Блу Бокс Ентертейнмънт” и “Дом продакшънс”.

 

Бившият шеф на ТВ7: Телевизията е загубен икономически проект

ТВ7 е загубен икономически проект. Това каза пред bTV бившият изпълнителен директор на ТВ7 Диляна Грозданова дни, след като съдия изпъл...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com