Двама българи са изчезнали в Непал?

8789
Двама българи са изчезнали в Непал?
Снимка: Gettyimages.com

Младата жена е обявена за издирване в платформата Google person finder чрез която и близките на варненеца Александър - първият българин, за когото стана ясно, че е бил в Катманду, също се опитват да го намерят.

Топ-мениджър в Google е сред жертвите в Непал

Топ-мениджърът в Google Дан Фрединбург е сред жертвите на земетресението в Непал. Той е загинал под Еверест, където лавина падна в рез...

В 10,49 часа днес потребител с имената Милко Георгиев е вписал името на Кристина в специалното приложение 2015 Nepal Earthquake в платформата, което е създадено за издирване на изчезнали при земетресението или пък да се дава информация за лица. От поместените данни става ясно, че Кристина е на възраст между 30 и 40 години, живее в Дубай, а последната й локация е Нагаркот, Непал.

По-рано в Google Person Finder (инструмент за търсене на хора) мъж на име Данаил е публикувал информация, че 25-годишен българин от Варна на име Александър Димитров е в неизвестност след вчерашното опустошително земетресение в Непал.

"Той е с бяла кожа, руса коса и брада и беше отседнал в хотел "Backpackers" в Катманду", пише Данаил, цитиран от Нова телевизия. Информацията за изчезването на Александър е публикувана в Google Person Finder късно вчера вечерта.

От Външно министерство съобщиха, че към момента нямат официално потвърждение на информация за изчезнали българи в Непал.

Оцелял от лавината: Еверест не иска повече алпинисти

Джордж Фулшъм, биолог от Сингапур, още не може да дойде на себе си. Непонятно му е как се е спасил от огромната снежна стена, тръгнала ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com