Досегашният издател на в. "Дума" Николай Малинов поема ТВ7

11431
Досегашният издател на в. "Дума" Николай Малинов поема ТВ7

Николай Малинов официално се сбогува с в. „Дума“ на пресконференция заедно с лидера на БСП Михаил Миков и обяви, че до дни поема ръководството на ТВ7.

Бившият депутат от БСП ще бъде изпълнителен директор на медията, след като тя стана собственост Гаянис Карагеоргис. „От 18 години съм в бранша като представител на 11 руски канала чрез моята фирма „Стар ТВ“, заяви Малинов пред БЛИЦ.

Цветан Василев си иска 290 млн. лева от ТВ7 и News7

Дружеството „Технологичен център – институт по микроелектроника” АД (ТЦ ИМЕ), което беше посочено от БНБ като част от...

Той потвърди, че има предложение да оглави ТВ7 веднага след като бъдат изчистени формалностите около прехвърлянето на собствеността, което според него ще стане до ден-два.

„Приключил съм отношенията си с „Дума“ и оттук нататък тя преминава в ръцете на Михаил Миков“, заяви още Малинов.

Той ще работи за пазарно ориентирана и информационно балансирана телевизия, в която ще има и много европейски и руски филми. Според него в програмните схеми на телевизиите има огромни дефицити на цели пластове както в информационно и политическо, така и в културно отношения. Затова Малинов ще се опита да постигне справедлив баланс между жанровете, които липсват на зрителите, която да носи и приходи.

Според непотвърдена информация окончателното финализиране на продажбата на ТВ7 трябва да стане утре и Малинов да бъде представен на екипа на телевизията най-късно в понеделник.

Омбудсманът сезира ВСС заради TV7

Омбудсманът Константин Пенчев сезира Инспектората на ВСС и правосъдния министър да проверят законосъобразността на действията на прив...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество