Днес ще бъде ветровито, максималните температури ще са между 24° – 29°

9393
Днес ще бъде ветровито, максималните температури ще са между 24° – 29°
Снимка: Thinkstock

Днес ще бъде ветровито с умерен, в Дунавската равнина и временно силен, северозападен, а в Източна България – северен вятър. С него ще нахлува по-хладен въздух. След обяд отново, главно в планинските и източните райони, ще има временни увеличения на облачността и на отделни места и ще превали.

Максималните температури ще са между 24° – 29°, в крайните югозападни райони до 31° – 33°. Такава е прогнозата на Националният институт по метеорология и хидрология към БАН, съобщи за агенция Фокус дежурният синоптик Мартин Славчев. Над Черноморието ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, по-значителни над северното крайбрежие.

Температурите ще се повишат и максималните ще са от 27° до 32°

Днес ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, в източните райони до умерен юг-югоизточен вятър. Временни увеличения на облачностт...

Ще духа умерен северен, след обяд - североизточен вятър. Максималните температури ще са 24° - 27°. Вълнението на морето ще е 2 – 3 бала. Температурата на морската вода е 26°. Над планините ще бъде ветровито с умерен до силен северозападен вятър. Ще има временни увеличения на облачността и след обяд и привечер на отделни места ще превали. Температурите ще се понижат и максималната на височина 1200 метра ще е около 19°, на 2000 метра – около 13°.

До края на седмицата ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността, по-значителни над планинските райони от Югозападна България, където на отделни места не е изключено слабо и за кратко да превали. Вятърът ще е от изток, слаб до умерен; максималните температури в повечето места ще са между 25° и 30°.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com