Днес до обяд ще бъде слънчево

10038
Днес до обяд ще бъде слънчево

Валежите и в източните райони напълно ще спрат, облачността и там ще се разкъса и над по-голямата част от страната времето ще бъде ясно.

На 4 март до обяд ще бъде слънчево. След пладне от северозапад ще започне увеличение на облачността, първоначално висока. До края на денонощието ще се задържи без валежи. Вятърът ще се ориентира от юг – ще бъде слаб. Максималните температури ще са предимно между 8° и 13°.

Времето остава сравнително топло за началото на март

Времето ще остане сравнително топло за началото на март. Облачността ще е променлива често значителна, но без валежи. В сутрешните час...

В четвъртък в източната половина от страната ще духа умерен югоизточен вятър и там температурите ще са високи, докато в западната - вятърът ще е от северозапад и с него ще прониква студен въздух.

Времето ще е облачно и още от сутринта в западните райони ще завали дъжд, като постепенно през деня валежите ще обхванат и централните, а до вечерта и източните райони. По високите полета на Западна България дъждът ще се примесва със сняг. Минималните температури ще бъдат между 1° и 6°, максималните – между 5° и 10°, в Югоизточна България до 13-14°.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com