ДЗИ на първо място в конкурса „Застрахователи за обществото“

4103
ДЗИ на първо място в конкурса „Застрахователи за обществото“

На официална церемония късно снощи ДЗИ получи отличието „Застраховател за обществото“.

За първи път застрахователите и застрахователните брокери заедно отбелязаха професионалния си празник. Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ) отбелязаха Деня на застрахователя 1 октомври в София Лайв Клуб в НДК с инициативата „Застрахователи за обществото“. Конкурсът има за цел да покаже и утвърди добрите примери в застраховането, насочени към корпоративната устойчивост и отговорност.

Общ дом за ДЗИ и СИБАНК

Предстои централите на ДЗИ и СИБАНК да бъдат събрани под един общ покрив от 2017г. Планираното преместване бе скрепено с договор за на...

ДЗИ спечели първо място с инициативата „Не си сам на пътя“ - национална кампания, която има за цел да напомни на шофьорите да бъдат по-толерантни и отговорни един към друг, за да се намаляват опасните ситуации в трафика на градовете.

Призът беше връчен на Коста Чолаков – Председател на УС и главен изпълнителен директор на ДЗИ.

Г-н Чолаков поздрави всички застрахователи с празника и благодари за отличието, като подчерта социалната функция на застраховането. ДЗИ припознава своята социална роля в обществото и подкрепя и инициира редица проекти, свързани с повишаване информираността на гражданите, както в областта на застраховането, така и в направление пътна безопасност, каза при получаването на отличието г-н Чолаков.

Наградите за корпоративна социална отговорност в застраховането с най-добри постижения в полза на българското общество се присъждат за първа година. След като получиха еднакъв брой гласове, с първо място бе номинирано и ЗАД "Армеец" АД. На II-ро бе касиран проекта на “Дженерали застраховане” AД, а на трето място бяха отличени „ЗБК Балкан“ АД.

Рекорден брой участници в Национален конкурс за детска рисунка „Моето ДЗИ”

Рекорден брой участници в Национален конкурс за детска „Моето ДЗИ” близо 150 училища и детски градини от 27 области на стра...

Повече за проектите можете да научите на страницата на АБЗ, както и от Първия Доклад към обществото на ДЗИ и СИБАНК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com