ДАНС изведе от джамията в Пазарджик Ахмед Муса Ахмед

51357
ДАНС изведе от джамията в Пазарджик Ахмед Муса Ахмед

Служители на ДАНС с качулки изведоха преди минути от обискираната джамия в Пазарджик Ахмед Муса Ахмед.

Насъбралото се пред мюсюлманския храм множество изпадна в истерия и започна да крещи при вида на своя лидер с белезници: "Не го пипайте! Какво искате от него? Той е невинен, пуснете го!". Щом обаче служител на ДАНС се обръщаше съм тях, циганите се разбягваха.

ДАНС нахлу в ромския квартал на Пазарджик заради "Ислямска държава"

Засилено полицейско присъствие на служители на полицията и жандармерията има тази сутрин в пазарджишкия кв. „Изток”. Автопа...

В момента в пазарджишкия квартал „Изток” не може да се види нито една жена с бурка, всичко е свалено, предаде БЛИЦ.

В ромската махала пристигнаха допълнителни полицейски сили.

Мащабната спецоперация продължава вече повече от четири часа. Част от силите са разположени на входовете и изходите на града. Другите са в джамията, откъдето изведоха Ахмед Муса. По-рано бяха обискирани домовете на имама и негови сподвижници.

Операцията се извършва от служителите на ДАНС и спецпрокуратурата. Акцията е планирана, казаха за БГНЕС източници от прокуратурата. Извършват се изземвания на забранена литература и претърсвания в ромската махала във връзка с това, че се ползват материали, свързани с "Ислямска държава".

Имами се биха в село Света Петка

Напрежението ескалира тази сутрин във Велинградското село Света Петка. Спорът е кой да бъде имам в местната джамия. Стигна се и до само...

Ахмед Муса Ахмед бе единственият осъден ефективно за разпространение на радикален ислям у нас по делото на "Ходжите". Само преди дни прокуратурата проверява видеоклип, в който Ахмед Муса Ахмед аплодира сцената в двора на джамията Абу Бекир в Пазарджик. На нея едно дете ритуално обезглавяваше друго с пластмасов меч. Клипът бе разпространен в социалните мрежи и предизвика бурна реакция. Тогава от Окръжната прокуратура в Пазарджик съобщиха, че всички участници в ритуала ще бъдат разпитани. Според един от свидетелите децата са изиграли библейски сюжет по повод на Байрама - Авраам обезглавява сина си по волята на Аллах.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество