Цветанов събра 70 000 лева на рождения си ден, дарява ги на аутисти, училище и за състезание

5592
Цветанов събра 70 000 лева на рождения си ден, дарява ги на аутисти, училище и за състезание
Снимка: БГНЕС

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов събра 70 000 лева от дарения по време на празненството по случай 50-ия му рожден ден. Както беше обявено предварително пред гостите на тържеството, основна част от събраната сума - 50 000 лева, ще бъдат дарени за изграждане на дневен център за деца с аутизъм, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Сградата ще се намира в квартал "Горубляне" в столицата.

Заместник-председателят на ГЕРБ взе решение част от парите – 10 000 лева, да бъде дарена за саниране на училището в село Медени поляни (Община Сърница). Цветанов обеща местното школо да бъде санирано по време на предизборната кампания за кмет и общински съветници в Сърница. Останалите 10 000 лева председателят на ПГ на ГЕРБ ще дари за подпомагането на провеждането на "Международна купа по планинско бягане за младежи и девойки", която ще се състои на 26 юни 2015 година.

Цветанов: Може финансовият министър да спира сделки, не главният прокурор

Смятам, че ме обвиняваха до петък, че бламирам правосъдния министър. Тогава стана ясно, че това не е така, заяви депутатът от ГЕРБ и би...

Цветан Цветанов изрази надежда примерът му да бъде последван и призова всеки, който има възможност, да подпомогне каузата за създаването на дневен център за деца с аутизъм. Това може да се случи със SMS с текст DMS AUTISM на номер 17 777.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com