Цирк в ТВ7 - оставки се хвърлят в ефир

37612
Цирк в ТВ7 - оставки се хвърлят в ефир
Снимка: ТВ7

Зародишът на сътресението в ТВ7, което стана напълно официално само преди час-два, всъщност се появи още в сутрешния блок на телевизията - "Гореща точка". Водещият на блока Ива Николова на практика хвърли оставка в ефир.

Николова, която преди ТВ7 си изкарваше хляба в несъществуващата вече Нова бългаска телевизия, обяви напускането си след като говори с бившия финансов министър Муравей Радев относно финансовата стабилност. Като мотив Николова посочи, че политиците не искали да идват в предаването ѝ.

TV7 и BBT поискаха процедура по несъстоятелност

Ръководството на ТV7 и BBT поиска от Софийски градски съд откриване на производство по несъстоятелност, гласи официално съобщение на м...

"Тук може би трябваше да бъдат и трябва да бъдат днес и през останалите дни и Бойко Борисов, и Меглена Кунева, и Лютви Местан, и Радан Кънев, и Николай Бареков. Уви, не мога да ви ги представя, те не искат да идват тук, заради което решавам, че и моето присъствие тук е в повече и едва ли имате нужда от мен", заяви водещата.

Ива Николова замести Николай Бареков в сутрешния блок на ТВ7. Преди нея напусна и сестрата на Зинаида Златанова - Миляна Велева, която беше директор на "Новини и актуални предавания" в медията. А самият Бареков, в коментар пред ПИК, казва, че изпълнителният директор на ТВ7 Десислава Тошева била освободила "почти всички журналисти".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com