Цачева дарява пари за роял на Хасан и Ибрахим

16378
Цачева дарява пари за роял на Хасан и Ибрахим
Снимка: БГНЕС

В навечерието на Коледа Народното събрание ще се включи в дарителската кампания за набиране на средства за музикални инструменти на изявени деца от проекта "Успелите деца на България" на фондация "Димитър Бербатов", предаде БГНЕС.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева лично ще подкрепи инициативата, която е първата фондонабирателна кампания на фондация "Димитър Бербатов" за купуване на роял за 11-годишните близнаци Хасан и Ибрахим Игнатови, които представиха България на детския песенен конкурс "Евровизия", както и на пиано и китара за други две талантливи деца – Десислава Карагьозова и Георги Димитров.

Благотворителната изложба-базар ще бъде открита от председателя на парламента Цецка Цачева и управляващия директор на фондация "Димитър Бербатов" Димитрина Ходжева на 19 декември 2014 г. в 10.30 часа в Клуба на народния представител в парламента. С видеопослание към присъстващите ще се обърне най-изявеният български футболист през последните години Димитър Бербатов.

В изложбата ще бъдат представени картини, дарени от български художници, участвали в проекта "Картина от мнозина", както и 13 детски рисунки на младите таланти от проекта "Голямото рисуване на малките художници" на артцентър "Орхидея". Те ще могат да бъдат откупени, като събраните средства ще бъдат преведени по откритата дарителска сметка.

Припомняме, че преди дни бе съобщено, че парите, необходими за закупуване роял на близнаците Хасан и Ибрахим Игнатови, вече са събрани.

Парите за пиано на Хасан и Ибрахим са събрани

Парите, необходими за закупуване роял на близнаците Хасан и Ибрахим Игнатови, вече са събрани, пише "Монитор". Това става по време на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com