Борисов гощава Траволта и де Ниро с шопска салата и печени чушки

8340
Борисов гощава Траволта и де Ниро с шопска салата и печени чушки

Късно снощи министър-председателят Бойко Борисов и министърът на културата Вежди Рашидов присъстваха на работна вечеря с холивудските легенди Джон Траволта и Робърт де Ниро, които са на гости у нас за снимките на нов филм.

Разговорите започнаха не по темата кино, тъй като Робърт де Ниро и Траволта вече много добре знаеха, че Вежди Рашидов е известен скулптор, предаде КРОСС. По случайност, родителите на Робърт де Ниро също са художници, големият холивудски актьор показа на министър Вежди Рашидов снимки на скулптури на баща си. Министър Рашидов пък му показа снимки от отчета на Министерството на културата, като му разказа за новите музеи на България. Тъй като Робърт де Ниро се интересува живо от изкуство и по-специално от скулптура, Вежди Рашидов му подари документалния филм „Вежди", дело на режисьора Васил Минчев. Де Ниро се поинтересува дали филмът е дублиран и когато разбра, че има английски субтитри, обеща, че непременно ще го гледа.

Бонд е най-влиятелният мъж в Холивуд

Ако се чудите кой е най-влиятелният мъж в Холивуд, ще ви подскажем. Това не е големият режисьор Стивън Спилбърг, нито Робърт де Ниро, к...

Министър на културата изрази своите надежди, че за краткия си престой в България Де Ниро и Траволта са я харесали и ще се върнат за по-дълго време с нови проекти, в които да участват много български професионалисти.

По време на вечерята звездите опитаха традиционни български печени чушки, вариант на класическата нашенска шопска салата, както и избрана селекция български вина.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com