Бойко отказа да среже лента

14567
Бойко отказа да среже лента

За първи път днес премиерът Бойко Борисов отказа да среже лента. Това се случи пред обновения храм "Св. Георги Победоносец" в Брезник, предаде Стандарт нюз.

"Началникът няма да го откривам, в Божия дом трябва да се навеждаш и да се молиш, само някой да надигне повече глава и бива наказан", обясни решението си Борисов и влезе без ножица в черквата. 

Борисов: Започваме строителството на интерконекторната газова връзка с Гърция

През март 2013 година започва строителството на интерконекторната газова връзка България-Гърция. Това каза премиерът Бойко Борисов на с...

Местни зевзеци веднага съзряха лоша поличба в необичайното поведение на премиера. Щом Бойко отказа лентичките, краят на света явно наистина ще дойде, шушукаха си те.

Това обаче не смути премиера. „Аз вярвам в Господ“, отсече той на закачката на журналисти дали обръща внимание на пророчествата за края на света на 21 декември.

Борисов изслуша Света литургия, водена от Знеполския епископ Йоан. Тя бе по повод преобразеното лице на храм-паметника за 850 000 лева. Той е осветен на 21 юни 1948 г. от епископ Пимен. Плановете са дело на арх. Смирнов, проектирал и строил храм-паметника “Александър Невски”, и арх. Кантарджиев. Църквата е внушителна по обем – събира до 700 души.

Брезнишката черква е един от 140-те в страната, които се ремонтират с пари от програмата за развитие на селските райони. За обновяването им са подсигурени около 50 000 000 лева. Други 60 се ремонтирали по други пера от държавата и с пари на партия ГЕРБ.

Започва изплащане на част от дължимите заплати във ВМЗ – Сопот

Премиерът Бойко Борисов проведе разговори днес с изпълнителните директори на "ВМЗ" ЕАД и на "Кинтекс" ЕАД, съобщиха от правителствена...

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com