Бизнесът в Габрово пропищя от мутренски действия на общинската сметопочистваща фирма

41553
Бизнесът в Габрово пропищя от мутренски действия на общинската сметопочистваща фирма

Типично мутренски действия, познати от 90-те години на миналия век, притесниха бизнеса в Габрово, научи репортер на Actualno.com. Силови и безкомпромисни действия демонстрираха служители на общинската фирма "БКС-Благоустрояване" срещу местна фирма. Собственикът на компанията "Принс" ООД Сергей Гилин информира, че пълният контейнер за отпадъци на "БКС-Благоустрояване", който той използвал срещу наем, е бил изсипан в двора на предприятието му и след това откаран от камион, без предупреждение.

"Повече от 15 години ползвам услугите на общинска фирма "БКС-Благоустрояване" и редовно си плащам наем, обясни пред Actualno.com Сергей Гилин. - Доколкото ми е известно, в момента фирма БКС се преструктурира във връзка със спечелен европроект на община Габрово за ново сметище. Може би по тази причина се случи всичко. Без предизвестие за прекратяване на договора ми, без приемно-предавателен протокол, без легитимация и предупреждение са дошли, нахлули са в частен имот, на който аз съм съсобственик, изсипали са пълния контейнер с боклук и са го отнесли. В същото време, според договорните ми отношения с БКС, аз си плащам всеки месец наем на контейнера и услугата за извозването на отпадъците. Всичко се случи пред очите на инспектор Василев, който ми се легитимира, когато вече бяха изсипали контейнера и аз пристигнах на мястото. Попитах го дали тези действия са нормални, но той не ми отговори. Затова ще подам жалба в общината за случилото се. Тези действия за мен са типично мутренски".

Площад Възраждане в Габрово вече е с безплатно Wi-Fi покритие

От 17 април, площад „Възраждане“ в областния град Габрово се превърна във Wi-Fi точка с безплатен интернет достъп, информ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com